Original Sokos Hotel Presidentti

Viisi tulkintaa suomalaisuudesta

Asiakas

Sokotel

Tiedot

2017
20 000m²
484 hotellihuonetta

Mitä teimme

Konseptisuunnittelu
Sisustussuunnittelu
Kalustesuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Opastesuunnittelu

Sijainti

Helsinki

Helsingin yhteen suurimmista hotelleista räätälöitiin täysin uudenlainen hotellielämys yhdessä Ivana Helsingin kanssa: Sokos Hotel Presidenttiin suunniteltiin viisi tulkintaa suomalaisuudesta, jotka näkyvät kukin omissa kerroksissaan ja niihin sijoittuvissa huoneissaan.

Suomalainen sisu, juhannus, satumetsä, hiljaisuus ja talvimyrsky ovat omat yksilölliset maailmansa, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman. Viiteen kerrokseen jakautuvien 500 huoneen lisäksi muutostöissä uudistettiin hotellin aula, seminaari- ja kokoustilat, auditorio sekä VIP-saunatilat. Helsingin ytimeen sijoittuva hotelli tarjoaa runsaan, monitahoisen annoksen suomalaisuutta: sydäntalvella merta halkovan jäänmurtajan, heinäkuisen auringonnousun tunnelman ja tietysti myös keskikesän tutun kuokkavieraan, hyttysen, joka totutusta poiketen ei häiritse yöuniasi. Tervetuloa Suomeen!

Hotelli Presidentissä on mahdollisuus kokea viisi yksilöllistä hotellielämystä. Kerrosteemojen kuosimaailmasta vastasi Ivana Helsinki.

Mondon valinta – vuoden hotelli

Vuoden 2019 paras
Sokos Hotels ketjun hotelli

Original Sokos Hotel Presidentti

”Original Sokos Hotel Presidentin uudistus oli niin laajuudeltaan kuin ajallisestikin poikkeuksellisen mittava. Yli 2,5 vuotta kestäneessä uudistuksessa käytiin käytännössä läpi kaikki hotellin tilat aulasta ja hotellihuoneista ravintola- ja kokoustiloihin. Yhteistyö KOKO3:n kanssa alkoi luonnollisesti jo paljon ennen rakennustöiden alkamista ja jatkui projektin loppuun saakka. Alusta alkaen yhteistyömme sujui erinomaisesti KOKO3:n ammattilaisten kanssa. Yhteinen näkemys kaikkien osapuolten – hotellin konseptin suunnittelijan Ivana Helsingin, varsinaisen sisustussuunnittelutyön tekijän KOKO3:n ja meidän välillä syntyi loppujen lopuksi nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä vahvasti suomalaisuutta viestivään lopputulokseen. Ennen kaikkea meitä on ilahduttanut valtava määrä upeaa palautetta, jota olemme saaneet niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä vierailtamme. Voin lämpimästi suositella KOKO3:n suunnittelijoiden näkemyksellisyyttä ja rohkeutta vaativiinkin kohteisiin.”

Hannele Laurila
Hotellijohtaja, Sokos Hotelli Presidentti