Suomen Rooman Edustusto

Asiakas

Suomen Ulkoministeriö

Mitä teimme

Pääsuunnittelu
Arkkitehtisuunnittelu
Sisustussuunnittelu
Kalustesuunnittelu

Sijainti

Rooma

Valossa kylpevän Rooman edustuston tiloissa suomalaisuuden teema on vahvasti läsnä: kotimaiset kalusteet ja taide, vaaleat pinnat ja puulajit, sinisen ja vihreän sävyt sekä tilojen toiminnallisuus viestivät arvojemme mukaista avoimuutta, selkeyttä ja rauhaa.

KOKO3 toimi kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelijana sisustussuunnittelun lisäksi. Saneerauksen yhteydessä tilojen toiminnallisuuteen kiinnitettiin erityistä huomiota. Saavutettu tilallinen muuntojousto mahdollistaa erilaiset tapahtumat ja tiiviimmän yhteistyön edustuston sidosryhmien kanssa.

Edustuston sisäiset työtilat suunniteltiin monitilatyöympäristön periaatteiden mukaisesti. Toimistotilojen sydän on viihtyisä working-café, jossa paitsi kohdataan myös kahvitellaan perisuomalaiseen tapaan.

KOKO3 vastasi Suomen Rooman Edustuston pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista.

KOKO3 on Suomen Ulkoministeriön sopimuskumppani ja kehittää Suomen edustustiloja maamme rajojen ulkopuolella. Suomen Rooman Edustuston laaja saneeraushanke, jossa toimimme arkkitehti- ja sisustusarkkitehtina syvensi entisestään meidän ja Ulkoministeriön välistä yhteistyötä. Rooman lisäksi olemme suunnitelleet Ulkoministeriön alaisia tiloja aina Keski-Aasista, Afrikasta, Etelä-Amerikasta ja Euroopaan.