Kokoomus

Asiakas

Kansallinen kokoomus r.p.

Tiedot

2021

Mitä teimme

Sisustussuunnittelu
Kalustesuunnittelu

Sijainti

Helsinki

Pohjalaisten talosäätiö Ostrobotnia, tuttavallisemmin Botta, on merkittävä osa suomalaista historiaa. Eduskuntatalon kupeessa sijaitsevat jugend-kaunotar rakennettiin aikoinaan pohjalaisten ylioppilaiden kotipesäksi ja ylioppilaskodiksi. Nämä 110-vuotiaat seinät ovat nähneet ja kuulleet paljon: Jääkäriliikkeen salaiset kokoukset, värikkäänä virtaavan opiskelijaelämän halki vuosikymmenten ja jopa helsinkiläisen klubikulttuurin alkutahdit.

Tänään Ostrobotnia on myös Kokoomuksen puoluetoimiston ja Kokoomusjärjestöjen uusi koti. Uudistimme Kokoomuksen toimintaa tukevat tilat puolueen arvoja ja talon historiallista henkeä kunnioittaen. Täällä, sinisten eri sävyjen ympäröimänä, tehdään aktiivisesti päivän politiikkaa: kohdataan, keskustellaan, suunnitellaan, väitellään ja vähän ehkä myös juhlitaan.

Kokoomuksen muutto Ostrobotnialle tuo kansanedustajat lähemmäksi puoluetoimiston ja Kokoomusjärjestöjen arkea. Matka Bottalta Eduskuntatalolle taittuu minuuteissa.

Olimme valtavan ihastuneita lopputulokseen. Saimme toimintaamme ilmentävän, historiallista rakennusta kunnioittavan ja aikaa kestävän toimisto- ja sisustusratkaisun. Yhteistyö sujui KOKO3:n kanssa mahtavasti. Projekti pysyi aikataulussa, toiveitamme ja budjettia noudatettiin ja myös rakennusliike oli erinomainen. Kokonaisuus täysi kymppi!

Kristiina Kokko
Puoluesihteeri, Kansallinen Kokoomus