Kaikki uutiset
Artikkelit
Work in progress

Hotel Royal New York Timesin T List:llä!

Uusin projektimme Hotel Royal nyt New York Timesin T List:llä! New York Timesin viikottainen listaus, T List esitteli uusimman hankkeemme kohdassa ”place to stay”. Toivomme että aurinkoiset tilat houkuttelevat vierailijoita niin kotimaasta kun maailmanlaajuisestikin! Katso koko listaus täältä

26 maaliskuun 2024

Hotel Royal Design Storiesissa

Hiljattain valmistunut hotellihankkeemme Vaasassa – Hotel Royal – poimittiin laajaan esittelyyn Design Storiesiin. Lue, kuinka kasariarkkitehtuuri käännetään voitoksi ja kuinka lopputulos on mieleenpainuva asiakaskokemus, jossa värit, kuosit ja taide luovat rohkean, tyylikkään ja rauhoittavan kokonaisuuden.Linkin takan koko juttu

13 maaliskuun 2024

Hanasaaren hotellihuoneet uudistuvat

Ihania uutisia Hanasaaresta, jossa jatkamme Hanasaaren hotellitoiminnan kehitystyötä. Tällä hetkellä meillä on työnalla kymmenen hotellihuoneen uudistus. Oletko jo käynyt Hanasaaressa? Espoon ja Helsingin rajalla sijaitseva upea kohde on täynnä 70-luvun rouheaa tunnelmaa ja taidetta. Hanasaari on ihastuttava staycation -kohde, josta löytyy ehkä myös yksi Suomen kaunein uima-allas.

22 helmikuun 2024

Maarianhaminan Kaupungintalo uudistuu

Kaikessa hiljaisuudessa olemme täällä iloinneet ihastuttavasta suunnitteluhankkeesta Maarianhaminassa. Tämä kaunis, vuonna 1939 valmistunut arkkitehti Lars Sonck suunnittelema Maarianhaminan kaupungintalo on paraikaa muutosten alla. Ilo saada olla tässä mukana!

21 helmikuun 2024

ITIS uudistuu: Tulossa Kauppahalli

Itis uudistuu kovaa vauhtia: Bulevardin alueelta uudistustyöt ovat siirtyneet Tallinnanaukion puoleiselle osuudelle, jonne rakentuu Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva kauppahalli. Tässä super suur ilo olla mukana! Itiksen uudistuksia johtaa Gensler Arkkitehdit, ja kotimaisena arkkitehtina pääsuunnittelun tehtävistä vastaa Avarc Arkkitehdit.

21 helmikuun 2024

Snellmaninkadun arvokiinteistön kehitystyö etenee

Pitkäaikainen asiakkaamme, Svenska Litteratursällskapet i Finland, halusi iloksemme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme kanssamme. Nyt uudistetaan koko Snellmanninkadun kiinteistö, jossa sijaitsee myös SLS:n omat työtilat. Kruununhaassa sijaitseva arvokohde tulee olemaan valmistuttuaan kertakaikkisen upea rakennus täynnä modernia hybridityötä tukevia tiloje, jotka hehkuvat vastuullista laatua. Sisustusarkkitehtuurin lisäksi toimimme tässä arvokiinteistössä lisäksi pääsuunnittelijoina ja arkkitehteinä.

01 helmikuun 2024

Bob W. avaa jälleen uuden kohteen Helsinkiin

Boutiquehotellin ja Airbnb:n majoituksen konseptissaan yhdistävä Bob W. laajentaa jälleen toimintaansa Helsingissä. ”Me ollaan tästä ihan hemmetin iloisia, kertoo KOKO3:n suunnittelutiimiä vetävä Mari Relander. Se, että Bob haluaa jatkaa lennosta meidän kanssa yhteistyötä heti seuraavaan kohteeseen, on tietysti kertakaikisen mahtavaa”. Kampin kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Avarrus.

30 tammikuun 2024
Lue lisää

Eteinen metaverseen – The Sandbox LA

Mitä olikaan mielessä Jukalla ja Dianalla kun he hahmottelivat tämän super kiinnostavan asiakkaamme, The Sandboxin, uusia tiloja Los Angelesin Culver Cityyn. Design Stories vietti KOKO3:n toimistolla iltapäivän jutellen paitsi metaversestä, luonnollisesti myös The Sandboxin toimiston sisustuksesta.

25 tammikuun 2024

HS: 2023 TOP 10 ravintolat: Le CouCou Vert & Pobre

Helsingin Sanomat keräsi vuoden 2023 10 kriitikoiden suosikkiravintolaa. KOKO3:n suunnittelemat ravintolat, Ranskalaisbisto Le CouCou Vert ja Espanjalais-Filippiiniläinen Pobre nousivat molemmat TOP10 listalle. Onnea meidän upeat ravintoloitsijat!

30 joulukuun 2023

Bob W. Kaarti: Uusi hotelli Helsinkiin

Teknologiapohjainen hotellioperaattori Bob W. laajentaa toimintaansa Helsingissä, kun Kaartinkaupungin sydämessä sijaitseva entinen hotelli Rivoli Jardin muuttuu Bob W. Kaartiksi ensi vuoden keväällä. Bob W. operoi tällä hetkellä 32a kiinteistöä 20:ssa kaupungissa, yhdeksässä Euroopan maassa. Uudentyyppinen operaattori yhdistää hotellien ja Airbnb-vuokrauksen valtit. Kaartissa tullaan näkemään rentoa hotellimenoa, joka kietoutuu Helsingin väreihin, Kaartinkaupungin leikkisiin yksityiskohtiin ja vintage-kalusteisiin, toteaa hanketta vetävä Mari Relander.

04 syyskuun 2023

The Torby -hotelli Kauppalehdessä

Fiskarsiin juuri valmistunut upea The Torby -hotelli uusimmassa Kauppalehdessä. Designiin ja vastuullisuuteen keskittyvä hotelli on suunniteltu mielettömällä kollaboratiivisella otteella, jota johti The Torby -hotellin omistajapariskunta Jussi ja Netta Paavoseppä.  Sisustussuunnittelun puikoissa toimi KOKO3, uniikkeja kalusteita hotellin eri tiloihin suunnitteli Poijat, valaistuksesta vastasi Saas Instruments ja uniikkeja valaisimia tuotti Studio Mikko Laakkonen. Hotellihuoneiden kalustus on näihin tiloihin alunperin suunniteltuja, Fiskarsissa toimivan Nikarin käsialaa. Nämä massiivipuukalusteet itseoikeutetusti jatkavat hotellihuoneissa elämäänsä.

25 kesäkuun 2023

Rooman Villa Lante remonttiin, KOKO3 vastaa sisustussuunnittelusta

Suomalaisia Roomassa hurmannut Villa Lante sulkeutuu kahdeksi vuodeksi. Suomen valtio osti villan vuonna 1950 Institutum Romanum Finlandiae -säätiön perustajan Amos Andersonin lahjoituksen turvin. Huvilan peruskorjauksen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto ALA ja KOKO3 vastaa tämän 1500-luvulla rakennetun renesanssipalatsin sisustussuunnittelusta. Villa Lanten rakennushistorialliseen selvitykseen voit tutustua Arkkitehtitoimisto Livady sivuilla, josta se on vapaasti ladattavissa. Valokuva: Arkkitehtitoimisto Livady

29 toukokuun 2023

Royal Vaasa, energinen elämyshotelli, avautuu keväällä 2024

Osuuskauppa KPO uudistaa vaasalaishotelli Original Sokos Hotel Royal Vaasan täysin vuosien 2023–2025 aikana. Ensimmäisenä uudistetaan hotellin Torni-rakennus. Inspiraatiota sisustukseen on haettu niin Vaasan kaupungin kuin hotellin omasta identiteetistä. Tiedossa on aurinkoisia, energisoivia ja värikkäitä tiloja. Lisää hotellin nettisivuilta.

27 toukokuun 2023

KOKO3 The Sandboxin globaali partneri toimitilojen kehittäjänä

Emme voisi olla iloisempi! KOKO3 on valittu raketin lailla kasvavan The Sandboxin globaaliksi kumppaniksi. Kehitämme The Sandboxin toimitiloja sekä Amerikassa että Euroopassa. Ensimmäiset toimistot, Culver Cityssä sijaitseva pääkonttori sekä Pariisissa sijaitseva Euroopa päämaja ovat jo vahdikkasti työnalla ja avajaisia juhlitaan kesällä.

25 huhtikuun 2023

Uuteen loistoon remontoitu Hakaniemen kauppahalli saa ensimmäisen
iltaravintolansa

Pian avautuvassa Hakaniemen kauppahallissa voi jatkossa nauttia myös pitkiä illallisia, kun ravintola Kirsikka avaa ovensa 27.4. hallin toiseen kerrokseen. Kirsikka on helsinkiläisravintoloitsija Ville Relanderin uusi hallibrasserie, joka tarjoilee kansainvälistä ruokaa kotimaisella otteella. KOKO3 vastaa Kirsikan sisustussuunnittelusta yhdessä ravintoloitsijan kanssa.

08 huhtikuun 2023

The Torby -hotelli avaa Fiskarsissa

Kuten Kauppalehti aiheesta tänään uutisoi, KOKO3 on mukana designin dream-teamissa, joka uudistaa Fiskarsin ihanaan kylään uutta hotellia. The Barö:n omistajapariskunnan, Jussi ja Netta Paavosepän, uutuushotelli kantaa nimeä The Torby. Kuten omistajapariskunta lupaa – The Torby tähtää kokemuksiin, joita muualta ei voi saada. KOKO3:n lisäksi designin parissa vaikuttaa Poiat, Saas Instruments, Nikari ja moni muu.

18 tammikuun 2023

Kiitos kaikille rekryymme osallistuneille

EDIT: Lämmin kiitos kaikille meihin yhteydessä olleille – olemme löytäneet suunnittelijan tiimiimme.
Kaipaamme apuasi! KOKO3 etsii kovaan kiireeseen suunnittelijaa, joka pystyisi hyppäämään tiimiemme avuksi. Työn alla on erityisesti kiireisiä hotelli- ja toimistohankkeita.Työtä on paljon ja aikaa vähän. Tarvitsemme apuasi ainakin seuraavat 3-6kk.Työskentelemme kaikki tietomallipohjaisesti Revit-ympäristössä, joten Revit tulisi olla hanskassa. Pistä DM viestiä, vedä hihasta meillä duunissa olevaa frendiäsi, ilmianna kaverisi, laita sähköpostia – tyyli on vapaa! Projektit on kivoja. Jengi vieläkin kivempaa.

30 marraskuun 2022

Royal Vaasa -hotelliin peruskorjaus – tavoitteena Suomen energiatehokkain Sokos Hotelli

KOKO3 uudistaa Original Sokos Hotel Royal Vaasan. Mittava peruskorjaushanke on lähtenyt rivakasti käyntiin syksyn aikana. Hotellin peruskorjauksen tärkeä tavoite on rakentaa maan energiatehokkain hotelli. Tämä mahdollistetaan toteuttamalla päälämmitysmuotona maalämpö, rakentamalla merkittävä aurinkovoimala sekä ottamalla jätevedestä energia talteen. Lisäksi kiinteistöjen talotekniikka uusitaan kokonaan. Aiheesta uutisoi YLE.

31 lokakuun 2022

KOKO3 ja IDÉE yhteistyö lanseerattu Japanissa

Uskomaton yhteistyömme MUJI:n omistaman Japanilaisen lifestyle-brändi IDÉE:n kanssa on nyt julkista. Suunnittelemamme Koti-kalustesarja sai ensi-iltansa Japanin myymälöissä. Koti-kalustetta saatavissa kahdeksassa eri versiossa ja kahdessa eri sävyssä. Valokuva: Akiko Baba

06 lokakuun 2022

Open Studios 7.9.2022, Tervetuloa!

Lämpimästi tervetuloa KOKO3:n studiolle Kaapelille keskiviikkona 7.9 klo 15-18. Kaikille avoin tapahtuma on osa Helsinki Design Week Open Studios ohjelmaa. Kurkista kulissien taakse miltä suunnittelutoimiston työarki näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Skumppatarjoilu 🙂 KOKO3, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, katutaso. Lämpimästi tervetuloa!

03 syyskuun 2022

KOKO3 Habitaressa 9-11.9.2022

KOKO3:n Matrille suunnittelema Lempi-kalustesarja saa uutuuden, vaatepuun. Uutuustuote on nähtävissä Matrin Habitare osastolla 6d50 sekä Signals-trendinäyttelynäyttelyssä.

Mari Relander on lauantaina 10.9 klo 14-15 Nemo Arkkitehtien vieraana Areena-lavalla. Mari on luvannut rakentaa Habitarematerials-näyttelyn puitteissa materiaalikollaasin ja paljastaa yleisölle myös kollaasiteon salaisuudet.

01 syyskuun 2022

Glasspalatset avasi Lasipalatsiin

Ihanaa omppu-artesaanijäätelöä suoraan Söderlångvikistä. Lasipalatsiin on avattu Söderlångvikin kartanon mailla kasvavien omenatuotteiden myymälä, leikkisästi Glasspalatset. Suosittelemme myös visiittiä Söderlångvikiin, jossa ihastuttavan kartanon mailla voi kokea palan Toscanaa.

13 heinäkuun 2022

KOKO3 Helsingin kaupungin puitesopimuskumppaniksi

Upeita uutisia! KOKO3 on valittu laajassa kilpailutuksessa Helsingin kaupungin puitesopimuskumppaniksi sisustussuunnittelun ja palvelumuotoilun uusiin hankkeisiin. KOKO3 pärjäsi kilpailutuksessa vieläpä erinomaisesti, nappasimme kilpailutuksen ykkössijan kumppanimme Futuricen kanssa. Kuvassa oleva Helsingin kaupungintalon aula on hankkeita, joita olemmekin päässeet kaupungille jo aiemmin toteuttamaan. Tämä upea arvokohde uudistettiin yhteistyössä Verstas Arkkitehtien kanssa.

15 kesäkuun 2022

KOKO3:n kesäjuhlat – KIITOS!

Aurinkoa, ystäviä, hyvää fiilistä, ihania drinkkejä ja super groovet. Lämmin kiitos DJ Didier, Drinksuista kiitos huipputaitaville Son of a Punchin drinkkimestereille ja burgereista kiitos Alexanders. Ensi kesänä uudestaan taas. Käy tsekkaa bileiden tunnelmia KOKO3:n instagrammista.

13 kesäkuun 2022

Digital Nature uudistaa kauppakeskuksia

Citycenteriin avautuva Digital Nature on Suomessa ennennäkemätön digitaalisen taiteen konsepti, jossa ”tila kuin tila” voidaan rakentaa immersiiviseksi elämystilaksi digitaalisen taiteen kautta. Digital Naturen kunnianhimoinen tavoite on tarjota tyhjillään oleville kauppakeskustiloille teknologiaa, joka tarjoaa uusia ideoita hyötykäyttää tiloja. Citycenteriin avautuvassa Muumi-näyttelyssä on takana Suomen kovimmat digi-tekijät. KOKO3 vastaa tilan fyysisistä raameista.

08 huhtikuun 2022

Solo Sokos Hotel Helsinki avautuu 10.5

Upeita uutisia joista vihdoin voimme teille kertoa. Nimittäin Helsinki saa jo toisen Solo-tasoisen hotellin! Solo Sokos Hotel Helsingin työmaalla hommat etenevät kovaa vauhtia. KOKO3:n hotellisuunnittelun tiimi Aino Brandt, Riikka Seitsonen, Mimmi Heikkinen sekä Diana Cerrada, ovat työskennelleet jo viimeiset kolme vuotta tämän upean 30-luvun hotellihelmen parissa. Myöhemmin tänä keväänä avautuva Solo Sokos Hotel Helsinki tulee kumartamaan Helsingin ikonisille yksityiskohdille, pala palalta.

07 helmikuun 2022

Miltton Futures: The Future of Work

  • Kuinka hybridimallia tulisi johtaa?
  • Millaisia uusia työkaluja, taitoja ja rutiineja se vaaditaan johtajilta ja työntekijöiltä?
  • Miten tulevaisuuden toimistot reagoivat käsillä olevaan työkulttuurimuutokseen?

 

27 tammikuun 2022

Kohti uutta – ja hyvää uutta vuotta!

Ennen lupauksia, muutama sana menneestä. Viime vuosi oli työtilojen muutosten vuosi! Laskettiin, että saldona oli yli 50 uutta projektia, joista 70 % liittyi työtiloihin ja hybridityön ratkaisuihin! Toinen pandemiavuosi tarkoitti KOKO3:ssa työtilojen verkkokehittämisen masterointia: KOKO3 veti yli sata työympäristöhaastattelua, avoimia infotilaisuuksia ja sparrauksia yli tuhannelle hybridityötilan käyttäjälle!

03 tammikuun 2022
Lue lisää

Citycenteriin avautuu 1500 neliön Muumi-näyttely

Talouselämä kirjoitti Digital Naturesta: KOKO3 on mukana muuttamassa kauppakeskuksia. Keväällä Citycenteriin avautuu mieletön immersiivinen näyttelytila, jonka ensimmäisessä näyttelyssä seikkailee Muumit. Talouselämä kirjoitti tekijöiden keräämästä miljoonapotista muun muassa Supercellin perustajilta.

29 marraskuun 2021

Architectural Digest: Finnair Non-Schengen Lounge

Architectural Digest poimi Finnairin Non-Schengen Loungen maailman TOP 7 tyylikkäimpien lentokenttäloungien joukkoon! Finnairin on yksi KOKO3:n pitkäaikaisimmista asiakkaista. Yhteistyömme lentokenttäloungien asiakaskokemuksen kehittämisessä ja loungien suunnittelussa alkoi jo vuosituhannen alussa.

21 lokakuun 2021
Lue lisää

Ravintola Boulevard Bar & Seafood avaa ovensa marras-joulukuussa

Bulevardi 6:ssa avataan vielä loppuvuoden aikana Ravintola Boulevard. Boulevard Bar & Seafood keskittyy tarjoamaan vastuullisesti kasvatettuja ja pyydettyjä mereneläviä, klassisia ruoanvalmistustapoja kunnioittaen ja uusia trendejä soveltaen.

19 lokakuun 2021
Lue lisää

3 Days of Design Köpiksessä

”Halasin kaikkia”, oli Aino Brandt sponttaani reaktio inspiroivasta reissusta. ”Köpis on jo siirtynyt post-covid aikaan”. Tsekkaa Ainon TOP3 sisustamisen trendi-poiminnat Pohjoismaiden parhaasta design-tapahtumasta, 3 Days of Designista.

 

20 syyskuun 2021
Lue lisää

This is Call for Action: kollegat, liitykää mukaan!

Suunnittelutoimistot Amerikka, Fyra, Kakadu, KOKO3, RÄIHÄ Interiors, Silvana ja Studio Joanna Laajisto ovat tänään allekirjoittaneet Finnish Interior Design Declares -julistuksen. Julistuksessa peräänkuulutamme yhteistyötä yli toimistorajojen tilasuunnittelun ympäristökuorman vähentämiseksi. Kollega – liity mukaan! Tutustu julistukseen ja allekirjoita se täällä 

08 syyskuun 2021
Lue lisää

Matrin Lempi rauhoittavan salvian sävyssä

Matrin Lempi-tuoteperhe sai uuden ihanan sävyn: trendikäs salvia rauhoittaa kauniisti luonnon sävyistä inspiroituvaa makuuhuonetta. Salvia sopii vaalean puun ja luonnonvärisen rottingin pariksi ja toimii myös hienosti makuuhuoneen tummien aksenttien kanssa. Koko tuoteperhe on nähtävillä syksyllä Habitare-messuilla. Valokuvat: Unto Rautio

07 heinäkuun 2021

Kestääkö Suomen matkailun lumo?

Korona sai suomalaiset matkailijat kiinnostumaan kotimaasta, mutta entä pandemian jälkeen? Lue Mari Relanderin sekä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin johtajan Antti Honkasen ajatuksia Suomen matkailun lumosta.

02 heinäkuun 2021
Lue lisää

10 oivallusta pandemian jälkeisista työympäristöistä ja työnteon tavoista

Pidimme vuoden aikana yli 100 työympäristöhaastattelua ja keräsimme dataa asiakkaidemme työnteon tavoista. Viesti on selvä: ihmiset palaavat toimistolle ihmisten takia, vaikka hybridityö jääkin arkeemme. Miksi itse tulisit toimistolle? Kasasimme yhteen 10 oivallustamme vuoden aikana opitusta.

25 toukokuun 2021
Lue lisää

Iltalehti: Vinkit täydelliseen minilomaan

Iltalehti kokosi kivan jutun uusista Staycation-kohteista Helsingissä. Mukana poiminnoissa toukokuun alussa Clarion Hotel Helsinkiin avattu WildWild Clarion! “Staycationit ilmiönä ovat tulleet jäädäkseen mutta niiden ei haluta aina olevan samanlaisia ja noudattavan samaa kaavaa. Vallalla on ollut pitkään sellainen zen-meininki, ja rinnalle on toivottu erilaisen mielentilan luovia vaihtoehtoja. WildWildClarion -huone vastaa tähän ja antaa mielelle mahdollisuuden villiintyä”, Clarionin markkinointijohtaja Outi Hartman kertoo.

 

19 toukokuun 2021
Lue lisää

Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta remonttiin

Helsingin yliopiston historiallisen Snellmanian kiinteistön tiloja Kruununhaassa on suunniteltu tiiviisti yhdessä tilojen käyttäjien kanssa. KOKO3 on vetänyt 1,5 vuotta tiivistä käyttäjälähtöistä työtilojen ja oppimistilojen yhteiskehittämistä, joka konkretisoituu nyt: Engelin 1830-luvulla rakennetun arvokohteen urakoitsijaksi on valittu SRV. KOKO3 vastaa lisäksi kohteen sisustussuunnittelusta. Valmista tulee 2022. Lue lisää Helsingin yliopiston kiinteistöpäällikkö Ari Nisosen ajatuksia KOKO3:n ja Helsingin yliopiston välisestä yhteistyöstä.

17 toukokuun 2021
Lue lisää

Osakasuutisia

KOKO3:n omistuspohja kasvaa huippuluokan osaajalla: sisutusarkkitehti Mari Relanderista tulee KOKO3:n neljäs osakas ja KOKO3:n hallituksen jäsen. ”Emme voisi olla iloisempia!”, kertoo Aino, Jukka ja Helka. Perustimme KOKO3:n ystävien kesken Savoyssa 1997. Oli upeaa palata tähän samaan tunnelmaan uudestaan, uudella ydinporukalla. Tervetuloa Mari!”

Valokuva: Liisa Valonen

 

05 toukokuun 2021
Lue lisää

Suurlähetystöjä maailmalta

Meillä on täällä kaikessa hiljaisuudessa ollut työnalla Suomen suurlähetystöjen ja edustustojen muutostöitä sopimuskumppanillemme Ulkoministeriölle. Vuonna 2018 valmistunut saneeraus Suomen Suurlähetystön tiloihin Roomassa syvensi meidän ja Ulkoministeriön välistä yhteistyötä tilojen kehittämisen saralla. Tällä hetkellä katseemme suuntaa muutostöissä eksoottisiin kohdemaihin, jotka löytyvät Keski-Aasista, Afrikasta, Etelä-Amerikasta ja Euroopasta.

 

30 huhtikuun 2021

Kumppaninimme Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea Ammattikorkeakoulun hankkeet ovat olleet luontevaa jatkoa viime vuosien laajoille ammattikorkeakoulu- ja yliopistokehityshankkeillemme. Oppimisympäristöissä keskeisiä suunnittelun asioita on nyt vuorovaikutuksen lisääminen opiskelijoiden ja opettavan henkilökunnan välillä, muuntojoustavuus, ryhmätyöskentely kestävä kehitys sekä tilojen viihtyvyys. Leppävaaran kampuksen peruskorjauksen on tarkoitus valmistua kesällä 2021. Olemme hypänneet mukaan myös uuden Kivenlahden kampuksen kehitystyöhön. Vielä on liian aikaista kertoa tästä lisää, mutta pidetään peukut pystyssä tämänkin etenemisen osalta!

23 huhtikuun 2021

Vinyylilevypuristamo palaa Suomeen – valmistus alkaa Vallilan Konepajan vanhassa voimalassa

Helsingin levypuristamo vastaa kohonneeseen kysyntään perustamalla Vallilan Konepajan alueelle vinyyleitä valmistavan tehtaan. Suomessa ei ole ollut vinyylin tuotantoa vuoden 1995 jälkeen. Maailmalla tehtaiden kapasiteetti on loppu ja jonot tehtailla 3-4 kuukauden mittaiset. “Haluamme palvella laajalti kotimaista musiikkikenttää, aina aloittelevista bändeistä suuriin levy-yhtiöihin asti”, sanoo tiedotteessa Helsingin Levypuristamon perustaja ja toimitusjohtaja Lupu Pitkänen. Kauppalehti uutisoi hankkeesta näin. KOKO3 on vahvasti mukana projektin tilasuunnittelussa, brändi-identiteetistä vastaa meidän ikioma AD Riikka Kuukka. “Intohimoisena levyhifistelijänä tämä on kutkuttava projekti olla mukana.”

12 huhtikuun 2021
Lue lisää

Ainon haastattelu Glorian Kodissa

”KOKO3 ammentaa urbaanista kulttuurista. Pidämme yllättävyydestä, ja tietty anarkistisuus ja ennakkoluulottomuus ovat sytykkeitämme.” Meidän oma upea luova johtajamme Aino uusimmassa Glorian Kodissa Laura Frimanin haastattelemana.

18 helmikuun 2021

Vuoden Huiput 2020

Vuoden Huiput 2020 -tuomarointi on kiivasta vauhtia käynnissä. AD:mme Riikka Kuukka istuu kokemuksellisen muotoilun tuomaristossa mahtavien kollegoiden kanssa. ”Taso on kova” paljastaa Riikka kulissien takaa. Sarjojen shortlistat julkaistaan 17.2 ja parasta suomalaista luovaa suunnittelua juhlitaan 22.5 järjestettävässä Vuoden Huiput gaalassa. Täältä lisää

04 helmikuun 2021

Helsingin parhaat uudet ravintolat 2020

MyHelsinki.fi sivusto listasi uusia, vuonna 2020 Helsinkiin auenneita ravintoloita. KOKO3:n suunnittelema ja Ville Relanderin luotsaama Ravintola Madonna on mukana tässä super kivojen uusien ravintoloiden kavalkadissa ja jutun kansikuvana.

22 tammikuun 2021
Lue lisää

Ravintolasisustustamisen trendit 2021

Glorian Ruoka & Viini kyseli meiltä vuoden 2021 ravintoloiden sisustamisen trendeistä. Uusi vuosi on aina hyvä aloittaa ”sisustusprofetioilla”, kuten sellaisella, että värit tummuvat ja voimistuvat. Tämän kivan jutun kuvituskuvana komeilee vastavalmistunut Metsätalon Ravintola. Tutustu Metsätalon ravintolaan täältä. 

 

11 tammikuun 2021

Original Sokos Hotel Helsinki remonttiin

Nyt tästä voi jo kertoa! Vuonna 2022 uudistuneena avautuva Original Sokos Hotel Helsinki esittelee Helsinkiä pala palalta. KOKO3:n hotellisuunnittelun tiimi vastaa hotellihuoneiden- ja käytävien uudesta tunnelmasta.

24 marraskuun 2020
Lue lisää

Suuri sisustustunnustus – KOKO3 ehdolla

Ensimmäistä kertaa jaettava Suuri sisustustunnustus nostaa esille tuoreita, kiinnostavia ja innovatiivisia sisustuksen helmiä Suomesta. Upeaa oli olla ehdokkaana näiden 10:n kollegan kanssa.

09 marraskuun 2020
Lue lisää

Tutustu palvelumuotoilijaamme

KOKO3:n uusi palvelumuotoilija on (rumpujen pärinää): Essi Mikkola! Essi täydentää osaamistamme palvelumuotoilun ja brändistrategian saralla. Essin pitkä kokemus työskentelystä muotoilun ja kulttuurin parissa Lontoossa, Madridissa ja Barcelonassa pitää sisällään mm. trendi -ja käyttäjätutkimuksen sekä design thinking metodit. Essistä linkedinissä lisää.

05 marraskuun 2020

Helsingin Yliopiston Keskustakampus kehittyy

Syksy jatkuu tiiviisti Helsingin yliopiston kehittämishankkeiden parissa. Meillä on parhaillaan käynnissä 11 mielenkiintoista kehityshanketta Helsingin yliopistolle.

02 marraskuun 2020
Lue lisää

Tunteella Ripustettu – Ainon haastattelu Mandatum Life Magazinessa

Taidehistorioitsija ja Kiasman entinen museojohtaja Tuula Karjalaisen sekä boss ladymme Aino Brandtin mietteitä onnistuneesta taiteen ripustuksesta uusimmassa Mandatum Life Magazinessa. 

30 lokakuun 2020
Lue lisää

Metropolian Myllypuron kampus – valmis!

45 000m2, 6000 opiskelijaa, 500 opettajaa. Työpajoja, haastatteluja, infotilaisuuksia. Suunnittelutunteja, hankintoja, väistötiloja. Neljä uudisrakennusta, suuri muutos ja vihdoin Metropolia ammattikorkeakoulun muutto Myllypuroon!

15 lokakuun 2020
Lue lisää

Hotellit haluavat erottua toisistaan

Eläköön diversiteetti ja kotimaiset hotellit! Päivän Hesarissa meidän upeat hotellikumppanit kertovat erottumisen merkityksestä hotellien liiketoiminnassa. Juttuun poimittu Original Sokos Hotelli Presidentti ja Hotelli Hanasaari. Artikkeliin poimittu hotellijohtajien Hannele Laurilan ja Kai Mattsonin näkemyksiä.

11 lokakuun 2020
Lue lisää

Sokos Hotel Presidentti vuoden 2019 paras Sokos Hotels -ketjun hotelli

Tuhannesti Onnea Original Sokos Hotel Presidentille!

09 lokakuun 2020

Kurkistus Hanasaaren boutique-helmeen

Design Stories vietti iltapäivän Jukan kanssa jutellen Hanasaaren upeasta hotelli- ja kulttuurikeskus hankkeesta.

 

03 lokakuun 2020

2020 paras ravintolasisustus: Ravintola Madonna

Mamma mia! Voitaisiinko me olla tästä maininnasta enempää ylpeitä? Rehellisesti, ei. Sydän läikähtää onnesta koko tiimin puolesta. Kiitos Glorian Ruoka&Viini: vuoden 2020 parhaat / paras sisustus: Ravintola Madonna.

29 syyskuun 2020
Lue lisää

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu Arkkitehtuurin Finlandia- palkintoehdokkaana

Aalto-yliopiston uusi kampusrakennus, Väre, on yksi tämän vuoden Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon ehdokkaista. Rakennus on arkkitehtitoimisto Verstas Arkkitehtien upea taidonnäyte.

07 syyskuun 2020
Lue lisää

Tunnistatko ravintolan?

Hauskaa! Uusimmassa Pirkka lehdessä syksyn asusteiden trendejä – kuvauslokaatio ”fotogeeninen” Ravintola Madonna.

01 syyskuun 2020

Itiksen Eatis avasi Jesse Markinin rytmein

Itiksessä vietettiin uuden ravintolamaailman, Eatiksen kutsuvierasavajaisia. Ravintolakokonaisuus keskittyy laajasti kansainväliseen ruokatarjontaan. Referenssigalleriassamme lisää.

14 elokuun 2020

Toisissa tiloissa -artikkeli

Kirjoitimme artikkelin, jossa mietinnässä mm. etätyö, alustatalous ja kodin merkityksen kasvu. Lue meidän ja Miltton Creative:n ajatuksia koronan vaikutuksesta rakennettuun ympäristöön.

28 huhtikuun 2020
Lue lisää

Optio visiitillä Kauppakorkeakoulussa

Kauppalehti Optio kirjoitti jutun uudesta Kauppakorkeakoulusta ja haastatteli Helkaa. Upean kampusrakennuksen arkkitehtuurista vastaa Verstas Arkkitehdit. Sisustuksessa yhdistyvät lämpö, arvokkuus ja kestävyys. Referenssigalleriassamme hankkeesta lisää.

23 huhtikuun 2020
Lue lisää