Kaikki uutiset
Artikkelit
Work in progress

Vinyylilevyjen puristamisessa mukana KOKO3

Helsingin levypuristamo vastaa kohonneeseen kysyntään perustamalla Vallilan Konepajan alueelle vinyyleitä valmistavan tehtaan. Suomessa ei ole ollut vinyylin tuotantoa vuoden 1995 jälkeen. Maailmalla tehtaiden kapasiteetti on loppu ja jonot tehtailla 3-4 kuukauden mittaiset. “Haluamme palvella laajalti kotimaista musiikkikenttää, aina aloittelevista bändeistä suuriin levy-yhtiöihin asti”, sanoo tiedotteessa Helsingin Levypuristamon perustaja ja toimitusjohtaja Lupu Pitkänen. Kauppalehti uutisoi hankkeesta näin. 

KOKO3 on vahvasti mukana projektin tilasuunnittelussa, brändi-identiteetistä vastaa meidän ikioma AD Riikka Kuukka. “Intohimoisena levyhifistelijänä tämä on kutkuttava projekti olla mukana.”

12 huhtikuu 2021
Lue lisää

Tilaihmeiden takana

”KOKO3 ammentaa urbaanista kulttuurista. Pidämme yllättävyydestä, ja tietty anarkistisuus ja ennakkoluulottomuus ovat sytykkeitämme.” Meidän oma upea luova johtajamme Aino uusimmassa Glorian Kodissa Laura Frimanin haastattelemana.

18 helmikuu 2021

Vuoden Huiput 2020

Vuoden Huiput 2020 -tuomarointi on kiivasta vauhtia käynnissä. AD:mme Riikka Kuukka istuu kokemuksellisen muotoilun tuomaristossa mahtavien kollegoiden kanssa. “Taso on kova” paljastaa Riikka kulissien takaa. Sarjojen shortlistat julkaistaan 17.2 ja parasta suomalaista luovaa suunnittelua juhlitaan 22.5 järjestettävässä Vuoden Huiput gaalassa. Täältä lisää

04 helmikuu 2021

Helsingin parhaat uudet ravintolat 2020

MyHelsinki.fi sivusto listasi uusia, vuonna 2020 Helsinkiin auenneita ravintoloita. KOKO3:n suunnittelema ja Ville Relanderin luotsaama Ravintola Madonna on mukana tässä super kivojen uusien ravintoloiden kavalkadissa ja jutun kansikuvana.

22 tammikuu 2021
Lue lisää

Ravintolasisustustamisen trendit 2021

Glorian Ruoka & Viini kyseli meiltä vuoden 2021 ravintoloiden sisustamisen trendeistä. Uusi vuosi on aina hyvä aloittaa “sisustusprofetioilla”, kuten sellaisella, että värit tummuvat ja voimistuvat. Tämän kivan jutun kuvituskuvana komeilee vastavalmistunut Metsätalon Ravintola. Tutustu Metsätalon ravintolaan täältä. 

 

11 tammikuu 2021

Original Sokos Hotel Helsinki remonttiin

Nyt tästä voi jo kertoa! Vuonna 2022 uudistuneena avautuva Original Sokos Hotel Helsinki esittelee Helsinkiä pala palalta. KOKO3:n hotellisuunnittelun tiimi vastaa hotellihuoneiden- ja käytävien uudesta tunnelmasta.

24 marraskuu 2020
Lue lisää

Suuri sisustustunnustus – KOKO3 ehdolla

Ensimmäistä kertaa jaettava Suuri sisustustunnustus nostaa esille tuoreita, kiinnostavia ja innovatiivisia sisustuksen helmiä Suomesta. Upeaa oli olla ehdokkaana näiden 10:n kollegan kanssa.

09 marraskuu 2020
Lue lisää

Tutustu palvelumuotoilijaamme

KOKO3:n uusi palvelumuotoilija on (rumpujen pärinää): Essi Mikkola! Essi täydentää osaamistamme palvelumuotoilun ja brändistrategian saralla. Essin pitkä kokemus työskentelystä muotoilun ja kulttuurin parissa Lontoossa, Madridissa ja Barcelonassa pitää sisällään mm. trendi -ja käyttäjätutkimuksen sekä design thinking metodit. Essistä linkedinissä lisää.

05 marraskuu 2020

Helsingin Yliopiston Keskustakampus kehittyy

Syksy jatkuu tiiviisti Helsingin yliopiston kehittämishankkeiden parissa. Meillä on parhaillaan käynnissä 11 mielenkiintoista kehityshanketta Helsingin yliopistolle.

02 marraskuu 2020
Lue lisää

Tunteella Ripustettu

Taidehistorioitsija ja Kiasman entinen museojohtaja Tuula Karjalaisen sekä boss ladymme Aino Brandtin mietteitä onnistuneesta taiteen ripustuksesta uusimmassa Mandatum Life Magazinessa. 

30 lokakuu 2020
Lue lisää

Metropolian Myllypuron kampus – valmis!

45 000m2, 6000 opiskelijaa, 500 opettajaa. Työpajoja, haastatteluja, infotilaisuuksia. Suunnittelutunteja, hankintoja, väistötiloja. Neljä uudisrakennusta, suuri muutos ja vihdoin Metropolian muutto!

15 lokakuu 2020
Lue lisää

Hotellit haluavat erottua toisistaan

Eläköön diversiteetti ja kotimaiset hotellit! Päivän Hesarissa meidän upeat hotellikumppanit kertovat erottumisen merkityksestä hotellien liiketoiminnassa. Juttuun poimittu Original Sokos Hotelli Presidentti ja Hotelli Hanasaari.

11 lokakuu 2020
Lue lisää

Sokos Hotel Presidentti vuoden 2019 paras Sokos Hotels -ketjun hotelli

Tuhannesti Onnea Original Sokos Hotel Presidentille!

09 lokakuu 2020

Kurkistus Hanasaaren boutique-helmeen

Design Stories vietti iltapäivän Jukan kanssa jutellen Hanasaaren upeasta hotelli- ja kulttuurikeskus hankkeesta.

 

03 lokakuu 2020

2020 paras ravintolasisustus: Ravintola Madonna

Mamma mia! Voitaisiinko me olla tästä maininnasta enempää ylpeitä? Rehellisesti, ei. Sydän läikähtää onnesta koko tiimin puolesta. Kiitos Glorian Ruoka&Viini: vuoden 2020 parhaat / paras sisustus: Ravintola Madonna.

29 syyskuu 2020
Lue lisää

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu Arkkitehtuurin Finlandia- palkintoehdokkaana

Aalto-yliopiston uusi kampusrakennus, Väre, on yksi tämän vuoden Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon ehdokkaista. Rakennus on arkkitehtitoimisto Verstas Arkkitehtien upea taidonnäyte.

07 syyskuu 2020
Lue lisää

Tunnistatko ravintolan?

Hauskaa! Uusimmassa Pirkka lehdessä syksyn asusteiden trendejä – kuvauslokaatio “fotogeeninen” Ravintola Madonna.

01 syyskuu 2020

Itiksen Eatis avasi Jesse Markinin rytmein

Itiksessä vietettiin uuden ravintolamaailman, Eatiksen kutsuvierasavajaisia. Ravintolakokonaisuus keskittyy laajasti kansainväliseen ruokatarjontaan. Referenssigalleriassamme lisää.

14 elokuu 2020

Toisissa tiloissa -artikkeli

Kirjoitimme artikkelin, jossa mietinnässä mm. etätyö, alustatalous ja kodin merkityksen kasvu. Lue meidän ja Miltton Creative:n ajatuksia koronan vaikutuksesta rakennettuun ympäristöön.

28 huhtikuu 2020
Lue lisää

Optio visiitillä Kauppakorkeakoulussa

Kauppalehti Optio kirjoitti jutun uudesta Kauppakorkeakoulusta ja haastatteli Helkaa. Upean kampusrakennuksen arkkitehtuurista vastaa Verstas Arkkitehdit. Sisustuksessa yhdistyvät lämpö, arvokkuus ja kestävyys. Referenssigalleriassamme hankkeesta lisää.

23 huhtikuu 2020
Lue lisää