SLS Toimitilat

Hyvässä hengessä historian kanssa

Asiakas

Svenska litteratursällskapet i Finland

Tiedot

2016 / 800m2

Mitä teimme

Pääsuunnittelu
Arkkitehtisuunnittelu
Sisustussuunnittelu
Kalustesuunnittelu
Yhteiskehittäminen
Graafinen muotoilu

Sijainti

Helsinki

Suomenruotsalaista kulttuuriperintöä vaaliva Svenska litteratursällskapet i Finland muutti toimintaansa. Ympäri Kruununhakaa sijoittuneet yksiköt keskitettiin muutoksen myötä kahteen rakennukseen, joista toinen on 1950-luvulla rakennettu talo Helsingin Kruununhaassa.

Vuonna 1885 perustetun tieteellisen seuran johto asettui Snellmanninkadun rakennuksen viidenteen kerrokseen, johon suunniteltiin viihtyisä ja moderni toimitilaympäristö. Aiemmin uudistetun kolmannen kerroksen luontevana jatkeena palvelevan viidennen kerroksen näkymät avautuvat upeaan, historialliseen Helsinkiin ja lasiseinät antavat valon virrata läpi tilan. Tila toistaa SLS:n sisustuksen konseptia sovittuen samalla rakennuksen arkkitehtonisiin piirteisiin: moderni, laadukas sisustus toimii hyvässä hengessä historian kanssa.

”Yhteistyömme KOKO3:n kanssa on ollut innostavaa koko organisaatiolle. Olemme uudistaneet sekä tiloja että monia toimintatapojamme. Yhteistyö aloitettiin vuonna 2013 on jatkunut siitä lähtien, aina kun meillä on syntynyt tarpeita suunnitella ja uudistaa toimistoja tai meidän yleisötiloja. KOKO3:n kyky osallistaa henkilöstömme näissä projekteissa on ollut ratkaisevassa asemassa. Kaikki, niin oma väki kuin vieraatkin ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Dag Wallgren
Svenska litteratursällskapet i Finland, toimitusjohtaja