Iltalehti: Vinkit täydelliseen minilomaan

Iltalehti kokosi kivan jutun uusista Staycation-kohteista Helsingissä. Mukana poiminnoissa toukokuun alussa Clarion Hotel Helsinkiin avattu WildWild Clarion! Trendien haistelun ja täydellisen muodonmuutoksen myötä WildWild Clarion-huoneesta on sukeutunut ihanan villi yhdistelmä eri aikakausien tyylejä, designia ja voimakkaita värejä: tietäjä tunnistaa kasarin sekä punkin piirteitä, pop-taidetta ja huippumuseoissa noteerattuja design-kalusteita.

“Staycationit ilmiönä ovat tulleet jäädäkseen mutta niiden ei haluta aina olevan samanlaisia ja noudattavan samaa kaavaa. Vallalla on ollut pitkään sellainen zen-meininki, ja rinnalle on toivottu erilaisen mielentilan luovia vaihtoehtoja. Huone vastaa tähän ja antaa mielelle mahdollisuuden villiintyä”, Clarionin markkinointijohtaja Outi Hartman kertoo.

WildWildissa voit vaikka ilmajoogailun jälkeen nauttia värikkäästä vaahtokylvystä ja jammailla kasarikasettien tahtiin. Ajatuksemme oli, ettei yö hotellissa saakaan olla sama kokemus kuin yö kotona! Somen perusteella WildWild-vierailijoiden ehdottomaksi suosikiksi on noussut varmasti Helsingin korkeimmalla koettava ilmajooga!

Lue koko Iltalehden juttu täältä