Kohti uutta – ja hyvää uutta vuotta!

Ennen lupauksia, muutama sana menneestä. Viime vuosi oli työtilojen muutosten vuosi! Laskettiin, että saldona oli yli 50 uutta projektia, joista 70 % liittyi työtiloihin ja hybridityön ratkaisuihin!

Toinen pandemiavuosi tarkoitti KOKO3:ssa työtilojen verkkokehittämisen masterointia: KOKO3 veti yli sata työympäristöhaastattelua, avoimia infotilaisuuksia ja sparrauksia yli tuhannelle hybridityötilan käyttäjälle! Työtilat muuttuvat nyt siis radikaalisti – painotus on ehdottomasti tilojen viihtyvyydessä ja rentoudessa. Nyt pohditaan sitä, mitkä tekijät saavat ihmiset takaisin toimistolle, tekemään asioita yhdessä. Loput käynnissä olevista projekteista liittyivät kaikkeen muuhun ihanaan: hotelli, ravintoloita, lähetystöjä, kouluja sekä kalusteprojekteja koti- ja ulkomaille. Kuriositeetteina mainittakoon vinyylilevypuristamo, ainoa laatuaan Suomessa, sekä Helsingin keskustaan avautuva digitaalinen näyttelytila.

Vuosi 2022 polkaistaan käyntiin vahvalla optimismilla. Se, mitä nyt tarvitaan, on oivaltavaa ja kestävää suunnittelua kaiken kädenlämpöisen sijaan. Toimistot, ravintolat ja hotellit eivät katoa. Niistä on mahdollisuus nyt tehdä entistä parempia! Halataan taas kun voidaan.